10 пар скористалися сьогодні постугою "Шлюб за добу" в Ужгороді

20:57, 19 вер. 2019
 
10 пар скористалися сьогодні постугою

10 пар скористалися сьогодні послугою «Шлюб за добу». Про це сказала головна спеціалістка Ужгородського відділу реєстрації актів цивільного стану Ольга Рябінічева.

Ганна та Анатолій Домбровські стали дев’ятою парою, які одружились цього дня в Ужгороді. 

ГАННА ДОМБРОВСЬКА, наречена

- Ззапропонували вибрати дату, із які є в місяці, обралося 19-те, через пару днів, не вдалося заснути, і щось в голові думки маячили-маячили, і тут мене осінило, 19.09.2019-го. нема особливо чого ця дата вибрана, вона просто гарна, все.

 Наречені зареєстрували шлюб в Ужгородському РАГСІ. Крім них, тут одружились 7 пар. Ще дві – в обласній філармонії, скориставшись послугою «Шлюб за добу». На відміну від попередньої пари – Ганна та Михайло Максим цей день для весілля обрали навмисно. 

МИХАЙЛО МАКСИМ, наречений

- За допомогою шлюб за добу, можна обрати ту дату, яка подобається 19.09.19 підходить нам.

ГАННА МАКСИМ, наречена

- Красива, 19.09.2019 одні девятки, я надіюся, що це нам допоможе якось у майбутньому. бо красива дата, я надіюся, що і в нас все буде красиво.

Визначальною у виборі дня весілля дата 19 вересня 2019 року стала і для подружжя Людмили та Владислава Слапських.

ЛЮДМИЛА ТА ВЛАДИСЛАВ  СЛАПСЬКІ, наречені

 - По життю у мене багато разів попадалися девятки, тобто я помічала, і в паспорті, там 9,9,9. і так сталося, що 19-тий рік і ще я почитала, що місяць вересень благополучний для весіль, сприятливий хорошим сімям, і тому обрали місяць вересень.

 Загалом в Ужгороді цього дня одружились 10 пар, розказала головна спеціалістка Ужгородського РАЦСу Ольга Рябінічева. Каже, подібні дати популярні серед охочих укласти шлюб.

 ОЛЬГА РЯБІНІЧЕВА, головна спеціалістка ужгородського рацсу

 - Така особлива дата 19 вересня 2019-го, магія цифри девятки, девятка рахується це символ стабільності, впевненості, ось наші пари вирішили привязатися до цієї дати, додати собі більш впевненості в житті майбутньому, щоб цей шлюб був сильний, міцний. в минулому році така дата була 18.08.2018-го, 28.08.2018-го.

 Минулоріч, за словами Ольги Рябінічевої, такою ж символічною для наречених стала дата 18 серпня. Тоді в Ужгороді одружилися 14 пар.