Виставка живопису Наталії Сіми відкрилась у музеї архітектури і побуту

20:25, 20 вер. 2019
 
Виставка живопису Наталії Сіми відкрилась у музеї архітектури і побуту

Виставка живопису з назвою «Настрій…осінь?» художниці Наталії Сіми презентували сьогодні в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту.

21 роботу представила Наталія Сіма на виставці. За словами авторки, працювала над ними шість років.

НАТАЛІЯ СІМА, художниця

- Це наступний етап, і от наступний етап, що це будуть пейзажі, мої такі образні, такі душевні, такі глибокі пейзажі. тому що я працюю, це нетрадиційний закарпатський живопис, але це закарпатський, і хотілося, ось такого простору, вечір, осені, і весни. чи це насправді настрій осені я не можу сказати.

Враження про роботи художниці розповідає голова живописної секції спілки художників Закарпаття    Василь Вовчок.

ВАСИЛЬ ВОВЧОК, художник

- Чіткий аналіз часу, відчуття кольору, гармонія в картинах знайдена, людина знайшла такий внутрішній спокій в цих картинах, і якось відобразила той час, в котрому ми живемо. всі картини я сприймаю так з радістю, ніжні, відчуття кольорів. але я би виділив осінній пейзаж.

 Вікторія Гойдош прийшла на виставку, щоб ознайомитися з новими картинами Наталії Сіми.

ВІКТОРІЯ ГОЙДОШ, відвідувачка

- Її картини це не ілюстрації, це єдине ціле, це мистецтво у своїй сутності. я так думаю, що тут якась глибинна філософія, можливо вона так привідкрила її. привідкрила, зібрала, дуже-дуже ніжна, витончена, вишукана. і вони надихають і дають такий стимул до життя і мудрість, знаєте такий вірш тичини осінь така мила, така славна.

Триватиме виставка «Настрій…осінь?» в Закарпатському музеї народної архітектури  та побуту до 1 жовтня.