Схему руху автомобілів вулицею Минайською в Ужгороді змінили

19:12, 15 жов. 2019
 
Схему руху автомобілів вулицею Минайською в Ужгороді змінили

Схему руху автомобілів вулицею Минайською в Ужгороді змінили. Про це повідомила начальниця управління житлово-комунального господарства міської ради Олександра Турянчик.

Подвійну суцільну смугу на вулиці Минайській нанесли цими вихідними. Раніше тут була переривчаста смуга. Її автомобілі могли перетинати і заїжджати у двір. Тепер щоб під’їхати до будинку №67 його мешканці повинні їхати до перехрестя з вулицею Можайського і за ним розвертатися. Або ж їхати через «П’яний ринок».

ОЛЕКСАНДР ГОЛУБЄВ, мешкає на вулиці Минайській, 67

- Раніше був заїзд в обі сторони і виїзд. зараз повертаюся з роботи – повернути не можу додому. Буквально позавчора закатили. видно, вночі.

ОЛЕНА МЕДВІДЬ, мешкає на вулиці Минайській, 67

- Це жах, просто жах. ми тут живемо і багато років. І це настільки незручно. Ми би дуже хотіли, щоб це змінилося.

Начальниця управління ЖКГ Департаменту міського господарства Олександра Турянчик каже, нову розмітку нанесли, оскільки рік тому тут встановили світлофор. Після його встановлення розмітку змінити не могли, оскільки потрібно було пройти тендерні процедури на ці роботи.

ОЛЕКСАНДРА ТУРЯНЧИК, начальниця управління ЖКГ

- Чому розмітка не співпадає з попередньою? можна пояснити це тим, що відбулися зміни в організації дорожнього руху у зв’язку з введенням в дію світлофора на перехресті вулиць Минайської-Можайського і у зв’язку з тим при наближенні доданого перехрестя було нанесено подвійну суцільну лінію.

За словами Олександри Турянчик, мешканці прилеглих будинків можуть написати клопотання до міської ради і його розглянуть на засіданні постійної комісії при міськвиконкомі.