Дорожні знаки на площі Петефі встановлять наступного тижня

17:12, 28 лис. 2019
 
Дорожні знаки на площі Петефі встановлять наступного тижня

Дорожні знаки, які регулюватимуть рух площею Петефі в Ужгороді, встановлять наступного тижня. Про це сьогодні сказав головний спеціаліст відділу технагляду департаменту міського господарства Ігор Лаба.

Через відсутність дорожніх знаків, водій Борис Стойкевич не знав, хто має першим проїхати біля будинку побуту на площі Петефі.

БОРИС СТОЙКЕВИЧ, водій

- Я заїхав з тої сторони, но знаків нема. Пропускають, чи я пропускаю? Я хотів сюди стати і видно, що водій там був досвідчений і мене пропустили. Бо я там фактично заїжджав по колу, а знаків нема ніяких.

МИКОЛА ДАНКО, водій маршрутки №1

- Якщо знаків нема, то першим ділом треба керуватися правилом «правої руки», або помехи з права, та й усе. Це місце для розвороту, або з’їзд. З’їзд з головної дороги. і ті машини, що звертають вліво, вони з’їхали з головної, де односторонній рух і мають пропускати, якщо у них перешкода справа.

Рух цією частиною дороги на площі Петефі відкрили 23 листопада, каже головний спеціаліст відділу технагляду департаменту міського господарства Ігор Лаба. Дорожні знаки досі не встановили.  Як потрібно тут їздити, водіям пояснювали патрульні поліцейські.

ІГОР ЛАБА, спеціаліст відділу технагляду

- Площу Петефі відкрили для забезпечення більш комфортного руху громадян. Знаки тимчасово не встановлені у зв’язку з цим, що проводяться надалі роботи по ремонту покриття даної площі, знаходяться у процесі виготовлення. Я думаю, в районі тижня вони би мали бути встановлені.