Суспільне Закарпаття інформаційно підтримує форум Re:Open Zakarpattia

Суспільне Закарпаття інформаційно підтримує форум Re:Open Zakarpattia

28 жов. 2021

5-6 листопада відбудеться ІІ-й форум Re:Open Zakarpattia, який буде присвячений темі розвитку мультикультурних фронтирів України, соціальній згуртованості та протидії дезінформації. Суспільне Закарпаття — інформаційний партнер події. 

Протягом двох днів форуму відбуватимуться дебати й дискусії про локальні, регіональні, національні та центральноєвропейські контексти. Команда Суспільного транслюватиме ключові події форуму наживо, а також організовує кілька виїзних студій на локації. Стежте за анонсами на сайті Суспільне Закарпаття.

На фото — менеджер Суспільне Закарпаття Мирослав Поляковський, директор Інституту Центральноєвропейської Стратегії Дмитро Тужанський та продюсер Суспільне Закарпаття Євген Тичина під час підписання Угоди про взаємодію та співпрацю

«З організаторами форуму в нас є хороший досвід співпраці з минулого року. Мені подобається, що вони намагаються привернути увагу до Закарпаття, як містка до ЄС ділових, політичних та інтелектуальних кіл не лише України, а й Східної Європи. Долучаючи цих людей до своїх ефірів, ми намагаємося достукатися до наших глядачів, слухачів та читачів з актуальною повісткою розвитку Закарпаття у всеукраїнському та всеєвропейському контексті. В цьому наші цілі та завдання збігаються із цілями та завданнями форуму, тому ми радо підтримуємо ідею співпраці Закарпатської філії Суспільного та Re:Open Zakarpattia», — розповів продюсер Суспільне Закарпаття Євген Тичина.

«Команда нашого проєкту вірить і підтримує реформу та розвиток Суспільного мовлення в Україні, тому наша співпраця є логічною та будується на спільних цінностях. Тим паче, що одне із завдань Re:Open Zakarpattia – це просувати публічний діалог про важливе, доносити достовірну збалансовану інформацію, протидіяти дезінформації. Досвід співпраці з Суспільним минулоріч показує, що це може бути не тільки взаємовигідна співпраця, а й співпраця заради суспільних інтересів, адже завдяки Суспільному ми змогли донести ідеї розвитку Закарпаття та України до дуже великої аудиторії. Сподіваємося на це і цьогоріч», — Дмитро Тужанський, директор Інституту Центральноєвропейської Стратегії, який є засновником форуму Re:Open Zakarpattia.

Долучайтеся до сторінки Re:Open Zakarpattia у фейсбук.

Про те, як Суспільне Закарпаття висвітлювало форум минулоріч читайте за посиланням.

Нагадаємо, Суспільне мовлення — це найбільша мережа телерадіоканалів та цифрових платформ в Україні, які незалежні від владних чи бізнесових структур. На Закарпатті це — телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ, Українське радіо Ужгород та музичне радіо Тиса FM. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах.

*Re:Open Zakarpattia – це форум ідей та рішень для розвитку Закарпатської області, яка має стати новою історією успіху України. Цей проєкт реалізується ГО «Інститут Центральноєвропейської Стратегії» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Форум має на меті спростувати негативні стереотипи про Закарпаття, які нагромадилися за останні кілька років, відкрити заново цей регіон для решти України та світу загалом, показати його потенціал та можливості, сформувати якісний порядок денний розвитку Закарпатської області, зібравши найкращі ідеї та рішення від експертів, управлінців, громадськості.