Продюсером Суспільне Закарпаття залишається Євген Тичина

Продюсером Суспільне Закарпаття залишається Євген Тичина

10 гру. 2021

Завершився відкритий конкурс на посаду продюсера Закарпатської філії Суспільного. Згідно з результатами, переможцем відбору став Євген Тичина. 

Євген Тичина вперше подавався на відкритий конкурс на цю ж посаду у 2017 році. Відтоді він працював продюсером Суспільне Закарпаття та відповідав за творчий напрям роботи філії. 

«За 4 роки ми повністю змінили підхід до виготовлення контенту. В пріоритеті завжди — стандарти Суспільного мовника та інтереси громадян. Також вдалося зібрати чудові команди новин, радіо, аналітики, діджиталу та редакції програм мовами національних спільнот. Всі разом вони утворюють неймовірну команду Закарпатської філії Суспільного, якою я особисто дуже пишаюся. Попереду ще багато роботи зі створення якісного контенту про Закарпаття який, я впевнений, буде цікавим і жителям інших областей України. Тому ми всі разом продовжуємо працювати над розбудовою справжнього потужного Суспільного медіа в Україні», — розповів Євген Тичина. 

Загалом, на плановому конкурсі восени цього року 10 регіонах обрали продюсерів, у 7 — менеджерів філій. Крім цього, невдовзі оновлення продюсерського складу відбудеться ще у низці регіональних філій — Суспільне Волинь, Суспільне Житомир, Суспільне Поділля, Суспільне Тернопіль, Суспільне Черкаси

«Конкурси керівників філій дають нам можливість сканувати ринок медіа фахівців в регіонах. На жаль, в деяких областях знайти медіаменеджерів вкрай складно, саме тому до наступної хвилі конкурсів ми плануємо широку інформаційну компанію з роз’ясненнями, що означає працювати на Суспільному», — розповіла генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Марія Фрей.

Нагадаємо, на Суспільному керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, що відповідають кваліфікаційним вимогам. Функції адміністративного й творчого управління повністю поділено, відтак керівник творчого напряму роботи філії — продюсер, а всіма адміністративними та господарськими питаннями керує менеджер.

Конкурс відбувається у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування Суспільного мовника відбирають претендентів за поданими документами, а далі конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного, проводять співбесіди з кандидатами.

Місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Суспільне Закарпаття — це телеканал UA: ЗАКАРПАТТЯ, Українське радіо Ужгород та музичне радіо Тиса FM. Оперативні новини про регіон — на сайті suspilne.media та на сторінках Суспільного у соцмережах.