Телеканал Суспільне Спорт презентують восени

Телеканал Суспільне Спорт презентують восени

11 лип. 2023

Суспільне Мовлення в листопаді презентує окремий спортивний супутниковий канал Суспільне Спорт. Таким чином Суспільне зможе запропонувати глядачам ще більше спортивних трансляцій із подій як в Україні, так і з-за кордону. 

6 липня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення дозволила Суспільному Мовленню змінити логотип супутникового каналу Суспільне Ужгород на Суспільне Спорт. Водночас телеканал Суспільне Ужгород продовжить мовлення у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV.

“Телеканал Суспільне Ужгород продовжує мовлення у звичному режимі у Т2, кабельних мережах та IPTV (крім ОТТ). Національна мережа місцевих мовників Суспільного висвітлює ключові спортивні події, щоб українці з усіх куточків країни долучилися до перегляду змагань історичного значення. Спорт об’єднує”, наголосив генеральний продюсер регіонального мовлення Суспільного Артем Шелковий

За словами генерального продюсера суспільно важливого контенту та спеціальних проєктів Суспільного Мовлення Костянтина Стрюкова, спорт завжди був важливою складовою людської діяльності, важливою частиною культури нації, він допомагає зміцнювати довіру та дух суспільства, а також долати комунікаційні бар’єри та об’єднувати людей. 

«Суспільне Мовлення приділяє багато уваги спортивним трансляціям: літні та зимові Олімпіади, Чемпіонати Світу та Європи, різні змагання, на яких українські спортсмени відстоюють честь нашої країни, завжди знаходили місце на всіх наших платформах. 

Запуск національного телеканалу Суспільне Спорт — це логічний крок для Суспільного. В цей важкий для країни час ми бачимо свою місію в підтримці наших спортсменів, тренерів, всіх спортивних ентузіастів та вболівальників. Спортивний напрям Суспільного Мовлення повинен сприяти об’єднанню суспільства навколо духу українців. А що може бути краще для вболівальників, як не звуки нашого Гімну під час нагородження наших спортсменів”, — зазначив Костянтин Стрюков.

Ми вже почали підготовку до запуску каналу: отримали дозвіл Нацради на зміну логотипу, другим етапом буде технічне мовлення. Повноцінний запуск відбудеться у листопаді, коли будемо транслювати змагання за участі українських спортсменів, і на показ у нас вже є права. Очікую, що за цей час вболівальники знайдуть і запрограмують кнопку нашого каналу й будуть чекати на повноцінний старт. Ми ж зробимо все можливе, щоб на нашому каналі з’являлось якомога більше українських спортсменів на міжнародних та національних змаганнях. Сподіваюсь, що разом зі спортивними федераціями нам вдасться це зробити».

Планується, що цілодобова сітка мовлення телеканалу Суспільне Спорт буде сформована завдяки уже традиційним для Суспільного трансляціям з біатлону, Чемпіонату світу з легкої атлетики, Чемпіонату Європи та світу з гімнастики, водним видам спорту, молодіжним чемпіонатам з футболу, а також спортивні новини та окремі проєкти команди Суспільне Спорт.

«За останні роки ми збільшили кількість прав на спортивні події та почали створювати унікальні проєкти на тему спорту на Суспільному. Ми бачимо запит від аудиторії на показ спортивних трансляцій і контенту навколо них, бачимо інтерес до спортивних новин як на сайті Суспільне Спорт, так і у щоденних випусках на місцевих телеканалах, — розповідає шеф-редактор Суспільне Спорт Олексій Мандзій. — В основі Суспільне Спорт — трансляції змагань за участю українських спортсменів. Але ми не лише транслюємо, а й даємо додатковий контекст, знайомимо аудиторію зі спортсменами та видами спорту — створюємо комплексне висвітлення події. Наш пріоритет — робота з українським спортивним контекстом, але ми також уже показуємо і будемо працювати з важливими світовими спортивними подіями. Ми прагнемо розширити свою контентну пропозицію та стати найбільшою платформою для українського спорту. Як і раніше, трансляції спортивних подій будуть доступні на загальнонаціональних телеканалах Суспільного, на Радіо Промінь, на сайті та ютуб-каналі Суспільне Спорт. Але усі ці події, а також ексклюзивні новини та проєкти будуть об’єднані в одному місці — на телеканалі Суспільне Спорт».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та якісні новини від команди Суспільного в Ужгороді — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону: