Суспільне транслюватиме матчі молодіжної збірної України U21 у відборі на Євро-2025

Суспільне транслюватиме матчі молодіжної збірної України U21 у відборі на Євро-2025

5 вер. 2023

12 вересня молодіжна збірна України U21 з футболу стартує у відбірковому турнірі на Чемпіонат Європи 2025 року. Матчі за участі України транслюватимуть Суспільне Ужгород та місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Вінниця, Суспільне Чернівці, Суспільне Харків тощо), сайт Суспільне Спорт та новий супутниковий телеканал Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі).

Читайте також: Україна – Англія та Італія – Україна — дивіться на Суспільному та MEGOGO

Напередодні початку відбіркового циклу, 8 вересня о 19:15 збірна України проведе товариську гру проти молодіжної збірної Німеччини. Наживо матч дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення та сайті Суспільне Спорт.

Перед поєдинком, о 18:55 дивіться футбольну студію з ведучими Юлією Пазенко та Віталієм Волочаєм.

Перший матч відбіркового циклу Україна проведе 12 вересня о 19:30 проти молодіжної збірної Північної Ірландії. Наживо матч дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення та сайті Суспільне Спорт.

Зазначимо, у відборі на Євро молодіжна збірна України гратиме у групі F, де її суперниками стануть збірні Англії, Північної Ірландії, Азербайджану, Люксембургу та Сербії.

Графік матчів збірної України до кінця 2023 року у відборі на молодіжне Євро-2025:

  • Україна – Північна Ірландія — 12 вересня;
  • Люксембург – Україна — 12 жовтня;
  • Україна – Англія — 16 жовтня;
  • Україна – Люксембург — 17 листопада;
  • Україна – Азербайджан — 21 листопада.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Нагадаємо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться восени.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та якісні новини від команди Суспільного в Ужгороді — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону: