Суспільне транслюватиме Ігри Нескорених-2023

Суспільне транслюватиме Ігри Нескорених-2023

6 вер. 2023

З 9 по 16 вересня у німецькому Дюссельдорфі відбудуться Ігри Нескорених-2023, які транслюватимуть Суспільне Ужгород та усі місцеві телеканали Суспільного Мовлення, сайт Суспільне Спорт та новий супутниковий телеканал Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі).

Ігри Нескорених — це змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення під час виконання службових обов’язків та бойових дій. Вперше Ігри провели у 2014 році, а збірна України дебютували на Іграх у 2017 році.

Читайте також: Суспільне транслюватиме матчі молодіжної збірної України U21 у відборі на Євро-2025

У цьогорічних Іграх нескорених братимуть участь 22 країни. Змагання відбуватимуться у 10 видах спорту: стрільба з лука, легка атлетика, настільний теніс, веслування на тренажерах, паверліфтинг, велоспорт на шосе, волейбол сидячи, баскетбол на візках, плавання та регбі у візках. Збірна України буде представлена у всіх видах, окрім регбі. Загалом до складу збірної України увійшли 25 спортсменів.

Церемонія відкриття турніру відбудеться у суботу, 9 вересня, о 19:30. Пряму трансляцію дивіться на сайті Суспільне Спорт

Сайт Суспільне Спорт та новий супутниковий телеканал Суспільне Спорт транслюватимуть змагання з 10 вересня щодня починаючи з 10:00, а місцеві телеканали Суспільного Мовлення транслюватимуть змагання щодня починаючи з 22:00.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Зазначимо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться восени.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.