Португалія – Україна — 1/8 фіналу Євро з волейболу на Суспільне Ужгород

Португалія – Україна — 1/8 фіналу Євро з волейболу на Суспільне Ужгород

8 вер. 2023

У суботу, 9 вересня, о 20:30 чоловіча збірна України з волейболу зіграє матч 1/8 фіналу проти збірної Португалії на Чемпіонаті Європи-2023. Трансляцію матчу дивіться на Суспільне Львів та місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Черкаси, Суспільне Львів, Суспільне Вінниця тощо), сайті Суспільне Спорт і новому супутниковому телеканалі Суспільне Спорт (який наразі мовить у тестовому режимі). Звертаємо увагу — на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення трансляція розпочнеться о 21:30, після завершення трансляції футбольного матчу Україна – Англія.

Читайте також: Відбір на Євро-2024 — матч Україна – Англія на Суспільному та MEGOGO

На стадії групового етапу збірна України посіла 3-є місце (з шести команд). У перших трьох поєдинках українці тричі програли — збірним Словенії (1-3), Хорватії (2-3) та Болгарії (3-1). Проте українці змогли здобути дві перемоги у двох завершальних матчах групи й пройти у наступний раунд змагань — перемоги у матчах з Фінляндією (3-2) та Іспанією (3-0).

Збірна Португалії посіла у своїй групі 2-ге місце. Португальці переграли Румунію (3-0), Ізраїль (3-0) та Туреччину (3-2), а також поступилися Франції (1-3) та Греції (2-3).

Потенційним суперником у чвертьфіналі пари Португалія – Україна є пара Словенія – Туреччина.

Також сайт Суспільне Спорт транслюватиме інші матчі 1/8 фіналу. Графік трансляцій поєдинків групового етапу на сайті Суспільне Спорт:

8 вересня

  • Хорватія – Румунія, 17:30
  • Франція – Болгарія, 20:30 

9 вересня

  • Словенія – Туреччина, 17:30
  • Нідерланди – Німеччина, 22:00

10 вересня

  • Сербія – Чехія, 19:00
  • Польща – Бельгія, 22:00

Коментуватимуть матчі Олексій Мандзій, Віталій Волочай, Андрій Сухецький та Сергій Цукіло.

Фінал турніру відбудеться 16 вересня.

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне Спорт

Зазначимо, спортивний супутниковий телеканал Суспільне Спорт мовить у тестовому режимі, а повноцінний запуск каналу відбудеться восени.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах

Оперативні та якісні новини від команди Суспільного в Ужгороді — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону: