Відбір на Євро-2024 — матч Україна – Англія на Суспільному та MEGOGO

Відбір на Євро-2024 — матч Україна – Англія на Суспільному та MEGOGO

8 вер. 2023

У суботу, 9 вересня, о 19:00 збірна України з футболу зіграє матч проти збірної Англії у відбірковому циклі на Чемпіонат Європи 2024 року. Наживо матч дивіться на Суспільне Ужгород та місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Одеса, Суспільне Чернівці, Суспільне Хмельницький тощо), у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*), ексклюзивно в інтернеті на медіасервісі MEGOGO, а також слухайте в ефірі Радіо Промінь.

Україна та Англія проведуть свою другу зустріч у поточному відборі. Номінально домашній поєдинок для України відбудеться у польському Вроцлаві. У першому поєдинку англійці на Вемблі переграли українців з рахунком 2-0. Досі англійці не зазнали жодної поразки у відборі й очолюють групу C з 12 очками в активі.

Читайте також: Україна – Іспанія — півфінал Євро з футзалу U19 на Суспільному

Коментуватимуть матч Вадим Скічко та Роман Бебех. В ефірі Радіо Промінь працюватимуть коментатори Вадим Корженко та Вадим Власенко.

9 вересня о 18:15 дивіться передматчеву студію з ведучими Юлією Пазенко та Віталієм Волочаєм на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення. Також одразу після матчу у студії обговорять всі моменти поєдинку, а на глядачів чекають ексклюзивні включення безпосередньо з місця події у польському Вроцлаві. 

Наразі збірна України встигла провести три матчі у цьому відбірковому циклі. Україна переграла збірні Північної Македонії та Мальти й поступилася Англії. В активі українців 6 очок і проміжне друге місце у групі.

MEGOGO транслюватиме матчі в інтернеті ексклюзивно на інтерактивному каналі «MEGOGO Футбол Перший» та у розділі «Спорт». Матчі будуть доступні за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Зазначимо, наступний поєдинок у відборі на Євро-2024 збірна України проведе 12 вересня о 21:45 проти збірної Італії.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення та MEGOGO транслюють матчі збірної України у відбірковому циклі на Чемпіонат Європи з футболу 2024 року. Медіасервіс MEGOGO — офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали ПершийСуспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та якісні новини від команди Суспільного в Ужгороді — на сайті Суспільне Новини. Підпишіться на наші соцмережі, що бути в курсі головних подій регіону:

* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.