Відбір на Євро-2024 — матч Італія – Україна на Суспільному та MEGOGO

Відбір на Євро-2024 — матч Італія – Україна на Суспільному та MEGOGO

11 вер. 2023

У вівторок, 12 вересня, о 21:45 збірна України з футболу зіграє матч проти збірної Італії у відбірковому циклі на Чемпіонат Європи 2024 року. Наживо матч дивіться на Суспільне Ужгород та усіх місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Одеса, Суспільне Чернівці, Суспільне Хмельницький тощо), у цифровому ефірі T2, кабельних мережах та IPTV (крім OTT*), ексклюзивно в інтернеті на медіасервісі MEGOGO, а також слухайте в ефірі Радіо Промінь.

Поєдинок відбудеться у Мілані на стадіоні Джузеппе Меацца. Для України та Італії це буде перша зустріч у цьому відбірковому циклі. Обидві збірні зіграли внічию свої попередні матчі. Збірна України зіграла 1:1 з лідером групи, збірною Англії. Збірна Італії зіграла 1:1 з Північною Македонією. Наразі українці посідають друге місце маючи у своєму активі 7 очок. Збірна Італії розташувалась на третьому місці з 4 очками (італійці провели на гру менше за українців).

Читайте також: Словенія – Україна — 1/4 фіналу Євро з волейболу на Суспільному

Коментуватимуть матч Володимир Кобельков та Сергій Лук’яненко. В ефірі Радіо Промінь працюватимуть коментатори Костянтин Дульцев та Вадим Власенко.

У перерві матчу проаналізують гру збірної України в першому таймі. Про увесь матч говоритимуть одразу по його завершенні о 23:30. В студії працюватимуть Юлія Пазенко та Віталій Волочай.

MEGOGO транслюватиме матчі в інтернеті ексклюзивно на власному каналі «MEGOGO Футбол Перший» та у розділі «Спорт». Матчі будуть доступні за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Нагадаємо, Суспільне Мовлення та MEGOGO транслюють матчі збірної України у відбірковому циклі на Чемпіонат Європи з футболу 2024 року. Медіасервіс MEGOGO — офіційний мовник відбіркового циклу на Чемпіонат Європи-2024.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

* Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена.