Оновлене «Кримське питання» — наживо на Суспільному

Оновлене «Кримське питання» — наживо на Суспільному

5 бер. 2024

7 березня о 21:00 глядачі телеканалу Суспільне Новини та Суспільне Крим побачать оновлений щотижневий проєкт регіональної команди Суспільного «Кримське питання». Проєкт виходитиме щочетверга ввечері у прямому ефірі з нової студії. 

Графічне оформлення програми також повністю оновили. Незмінними залишаються проблематика, яку порушує у випусках команда «Кримського питання», та ведуча — Олеся Вакуленко

«Команда “Кримського питання” і надалі підійматиме важливі теми про Крим, буде висвітлювати репресії та тиск, незаконні обшуки та вироки нашим співвітчизникам, знищення окупаційним режимом української та кримськотатарської ідентичності на півострові, спротив і повернення Кримського півострова під український контроль», — каже Руслан Халапов, виконавчий продюсер Суспільне Крим. 

Читайте також: «Суспільне. Студія» — оновлений всеукраїнський щоденний інформаційний проєкт Суспільного

«Для команди дуже важливо нарешті виходити в прямому ефірі, адже це дає нам більше можливостей. І нова студія — це величезна мотивація робити ще краще і ще якісніше», — каже Олеся Вакуленко, ведуча «Кримського питання» та проєктів регіональної команди Суспільного.

У «Кримському питанні» цього четверга йтиметься про те, як удари по авіабазі в Криму та збиття ворожих літаків впливають на хід війни й для чого окупанти будують залізницю на півострів. 

Онлайн дивіться «Кримське питання» на ютуб-каналі Суспільне Крим.

Нагадаємо, «Кримське питання» стартувало на телеканалі Суспільне Крим у лютому 2022 року. Через повномасштабне вторгнення програму довелося тимчасово призупинити. У серпні 2022 року вона знову повернулась в ефір зі студії у Львові. Над проєктом працюють команда Суспільне Крим та місцеві команди Суспільного Мовлення.

Гостями «Кримського питання» є лідери думок, правозахисники, військові, представники влади, політичні в’язні та їхні рідні. Ведуча Олеся Вакуленко разом із гостями проєкту обговорює важливі аспекти з життя Криму, виклики, що постали перед жителями окупованого півострова, спільно шукають шляхи розв’язання проблем, спричинених анексією.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні новини Суспільне Крим  — на сайті Суспільне Новини та у соцмережах: