На радіо Тиса FM відновлюють вихід новини та Brunch Time Show

На радіо Тиса FM відновлюють вихід новини та Brunch Time Show

18 сер. 2020

Команда радіо Тиса FM Закарпатської філії Суспільного частково відновлює роботу після перебування на самоізоляції. Від сьогодні повернулися в ефір щогодинні інформаційні випуски з 12:00 до 18:00 та Brunch Time Show, яке виходить щобудня з 10:00 до 13:00. 

«Ми отримали негативні ПЛР-тестів наших ведучих, тому оперативно відновлюємо вихід програм у радіоефір. Частина команди ще очікує на результати аналізів. Як тільки отримаємо їх, зможемо робити наступні кроки, — каже продюсер Закарпатської філії Суспільного Євген Тичина. Те, що ми вчасно виявили випадки зараження на коронавірус, дозволило нам уникнути поширення інфекції у колективі. Вдячний команді за відповідальність один перед одним та слухачам радіо Тиса FM за те, що вболіваєте за нас».

Нагадаємо, раніше у двох працівників радіо Тиса FM Закарпатської філії Суспільного виявили коронавірусну інфекцію. Ефіри на радіо тимчасово не виходили: команда редакції була на самоізоляції до отримання результатів ПЛР-тестів. Приміщення радійників продезінфікували.

Загалом, від початку карантину кілька філій Суспільного тимчасово переходили на режим дистанційної роботи через випадки захворювання серед працівників — Рівненська, Чернівецька, Львівська, Хмельницька та Івано-Франківська. Частина із них вже працює у звичному режимі.