На що йдуть податки ужгородців - у #Звітах_наживо

На що йдуть податки ужгородців - у #Звітах_наживо

22 лис. 2018

23 листопада о 19:20 на Суспільному Закарпаття (телеканал “Тиса-1” та радіо Тиса FM) дивіться та слухайте проект #Звіти_наживо. Куди йдуть податки мешканців Ужгорода, як витрачається і наповнюється бюджет міста — про це звітуватиме директорка департаменту фінансів Ужгородської міської ради Леся Гах.  

Команда Суспільного спільно із Громадським рухом ЧЕСНО запитає чиновницю про виконання цьогорічного бюджету та його програм в Ужгороді та готовність нового фінансового документу для міста на 2019-ий. Окрім цього, йтиметься і про результати та джерела наповнення місцевого бюджету, зміни завдяки процесам децентралізації, заплановані бюджетні програми та програми розвитку, а також фінансові пріоритети міста.

Долучитися до підготовки програми може кожен: якщо маєте запитання, яке стосується теми програми, то сформулюйте його в пост чи коментар у мережі Facebook та додайте хештег #запитай_Гах. Найгостріші із запитань ведучі #Звітів_наживо озвучать та обговорять у програмі. Відповіді на них почуєте з вуст чиновниці у прямому ефірі.

Окрім цього, глядачі телеканалу “Тиса-1” та слухачі радіо “Тиса FM” можуть телефонувати у студію — (031) 261 61 91, (095) 359 77 79.

Пряма трансляція “Звітів.НАЖИВО” — на офіційній сторінці Закарпатської філії суспільного у Facebook.

Команда UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадський рух ЧЕСНО продовжують всеукраїнський проект #Звіти_наживо, покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.

Фінальний #Звіт_наживо 2018 року відбудеться у грудні та стосуватиметься звітів мерів обласних центрів та великих міст за 2018 рік.